Zullen eens bij het begin beginnen, zondag 28 februari kwam Dennis bij Harm met het idee om mee te gaan doen met de Barrel Challenge.

Aangezien Harm dit wel een strak plan vond ging hij ff rond bellen, waarna we Marcel, Jan, Rob, Martijn, Paul en Joey hadden gevonden die dat ook wel zagen zitten.

Maarja met 8 man in 1 auto word een beetje erg krap daardoor hebben we besloten met 2 teams mee te gaan doen, het crisis team bestaat uit Joey, Harm, Dennis en Paul.


Nou snel opzoek naar een geschikte auto die van voor 1999 moet zijn en niet te duur mag zijn, dan mooi pimpen met de grootst mogelijke onzin en aftellen tot het 12 Februari 2017 is.

Een auto hebben we gevonden en dat is een Chrysler Grand Voyager 3.8 V6 AWD uit 1999 geworden.

Toen gingen we maar eens een beetje shoppen en hebben her en der wat lampen gekocht.

We hebben geprobeerd een leuk thema te kiezen en dat is The A-Team geworden of ja in ons geval een CRISIS TEAM, nouja crisis is het niet echt want er zitten meer dan genoeg lampen op de auto.

Er zijn redelijk veel dingen op de auto geschroefd en geplakt waaronder:

* Standkachel
* 2de accu
* Schakelpaneel
* Dagrijlampen
* Verschillende ledjes
* Dakrek
* enz
* enz


Zondagochtend 12 Februari stappen we in de auto om richting Emmen te gaan en vanaf daar de rit te starten.

Je kan ons via deze site maar ook via onze facebook pagina volgen


We gaan ervanuit dat we deze rit een hoop lol gaan beleven en hebben ons ook al ingeschreven voor de Noordkaap challenge, bij deze rit willen we gaan proberen sponsors te zoeken en willen er dan ook een goed doel aan koppelen.


Het andere team is voor de naam NØNDË-KŇETTËR gegaan en bestaat uit Marcel, Jan, Rob en Martijn.